Wie zijn wij?

Falkena Legal bestaat uit mr B. (Bauke) Falkena (07-01-1973) en mevr. mr D. (Damia) van Laarhoven (19-03-1984). Beiden opgeleid bij de grote advocatenkantoren en met een goede staat van dienst. Falkena Legal is ontstaan uit de gezamenlijke wens om meer ‘trusted advisor’ te zijn.

Wij gaan niet groeien of uitbreiden maar houden ons klantenbestand liever klein, zodat we persoonlijke aandacht kunnen (blijven) geven. Om dit te bereiken bieden we arrangementen voor een vast aantal uur per maand, waarvan u bepaalt wanneer u daar gebruik van wenst te maken. Zo heeft u een vaste jurist die u(w bedrijf) door en door kent en vrijwel altijd bereikbaar is.

Ook is het mogelijk om (één van) ons in te huren voor een tijdelijk project. Flexibeler dan loondienst, goedkoper dan een advocatenkantoor en geen discussie achteraf met de fiscus over ZZPers. We kunnen helpen bij u op kantoor of vanuit ons eigen kantoor, eventueel met af en toe aanwezigheid op uw kantoor.

U kunt ook bij ons terecht voor ad hoc juridisch advies en (Curaçao) legal opinions. Omdat we de keuze hebben gemaakt liever een langdurige relatie op te bouwen met vaste cliënten en niet te willen uitbreiden, is de ruimte hiervoor echter beperkt.

Meer informatie? Zie Tarieven