Waar staan we voor?

Persoonlijk Falkena c.s. staat voor een persoonlijke aanpak in een informele setting. Wij denken graag met u mee. Falkena c.s. neemt daarom graag samen met u de tijd om al uw juridische vragen en problemen in een persoonlijk gesprek met u door te nemen. Heeft u echter een keer wat minder tijd, dan is dat ook geen probleem: online advies behoort ook tot de mogelijkheden.

Realistisch
 Iedere cliënt en elke zaak is anders. Falkena c.s. wil problemen niet groter maken dan ze zijn en zoveel mogelijk nutteloze procedures voorkomen. Falkena c.s. denkt niet in regels, maar in recht. Het gaat ons niet om óf iets kan, maar hóe het kan. Beren worden niet alleen gesignaleerd, maar ook geschoten.

No-nonsens Falkena c.s. houdt het graag eenvoudig. Wij spreken duidelijke taal en zijn recht door zee. Kort en bondig, zonder poespas.

Flexibel Omdat Falkena c.s. begrijpt dat u het al druk genoeg heeft, is het mogelijk om ’s-avonds of in het weekend een afspraak te maken. Komt een afspraak u niet goed uit? Stuur ons dan een e-mail of maak gebruik van onze online dienstverlening.

Geen verrassingen
 Omdat u al genoeg kosten maakt, heeft Falkena c.s. zeer scherpe tarieven. Ondernemers kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een abonnement. In andere zaken kan gekozen worden voor een vaste prijs. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Innovatief Falkena c.s. werkt met moderne software en systemen. Op deze manier wordt zoveel mogelijk tijd bespaard aan administratieve rompslomp. Falkena c.s. biedt de mogelijkheid om online advies te krijgen. U kunt ons – tegen lokaal tarief – bellen op +31 20 8943152 of via Skype (Skypename: falkenacs). Uiteraard kunt u ons ook via Social Media bereiken: www.facebook.com/Falkenacs en www.[insert LinkedIn Company Page].