Waarom?

Juridische dienstverlening, maar dan net even anders. Expertise op het hoogste niveau met de toegankelijkheid van een inhouse counsel. Bij ons zijn relaties niet alleen maar cliënten. We bouwen een band op en proberen uw business te begrijpen. We zijn proactief en bieden praktische oplossingen waar u echt wat aan hebt. Bij Falkena Legal gaat een relatie verder dan advies en factuur, uw belangen zijn onze belangen.

Wij bieden vaste prijzen voor een vast aantal uur per maand, waarvan u bepaalt wanneer u daar gebruik van wenst te maken. Zo heeft u een vaste jurist die u(w bedrijf) door en door kent en vrijwel altijd bereikbaar is. Wij gaan niet groeien of uitbreiden maar houden ons klantenbestand liever klein, zodat we persoonlijke aandacht kunnen (blijven) geven. Ook is het mogelijk om mr Bauke Falkena in te huren voor een tijdelijk project. Flexibeler dan loondienst, goedkoper dan een advocatenkantoor en geen discussie achteraf met de fiscus over ZZPers. We kunnen helpen bij u op kantoor of vanuit ons eigen kantoor, eventueel met af en toe aanwezigheid op uw kantoor. U kunt ook bij ons terecht voor ad hoc juridisch advies en legal opinions. Omdat we de keuze hebben gemaakt liever een langdurige relatie op te bouwen met vaste cliënten en niet te willen uitbreiden, is de ruimte hiervoor echter beperkt.

‘Standaard’ bestaat niet bij Falkena Legal. Wij bepalen liever in onderling overleg wat uw wensen zijn en wat een redelijke vergoeding is. Wij bieden flexibele op maat gemaakte juridische oplossingen. mr Bauke Falkena kan ook voor specifieke projecten worden ingehuurd en/of juridisch advies geven, per uur, per dag(deel), per week of per maand. U bepaalt waar u of uw bedrijf zich het meest comfortabel bij voelt.

Meer informatie? Zie Tarieven