Wanneer?

Uw belang staat altijd voorop en wij denken dan ook graag met u mee. Falkena Legal neemt graag samen met u de tijd om al uw juridische vragen en problemen in een persoonlijk gesprek met u door te nemen. U kunt daarvoor een afspraak maken met ons in Amsterdam of Haarlem, of wij maken een afspraak bij u op kantoor als u dat beter uitkomt. Omdat Falkena Legal begrijpt dat u het al druk genoeg heeft, is het mogelijk om ’s-avonds of in het weekend een afspraak te maken. Komt een afspraak u niet goed uit? Stuur ons dan een e-mail. U kunt ook contact opnemen via Skype (Skypename: falkenacs). Uiteraard kunt u ons ook via Social Media bereiken: Facebook en LinkedIn.

Behoefte aan een vaste jurist, al dan niet (gedeeltelijk) aanwezig op uw kantoor? Of liever uw vaste jurist die u(w bedrijf) door en door kent en vrijwel altijd bereikbaar is? Wij bieden vaste prijzen voor een vast aantal uur per maand, waarvan u bepaalt wanneer (en hoe) u daar gebruik van wenst te maken.

Ook is het mogelijk om (één van) ons in te huren voor een tijdelijk project. Flexibeler dan loondienst, goedkoper dan een advocatenkantoor en geen discussie achteraf met de fiscus over ZZPers. We kunnen helpen bij u op kantoor of vanuit ons eigen kantoor, eventueel met af en toe aanwezigheid op uw kantoor indien gewenst.

U kunt ook bij ons terecht voor ad hoc juridisch advies en legal opinions. Omdat we de keuze hebben gemaakt liever een langdurige relatie op te bouwen met vaste cliënten en niet te willen uitbreiden, is de ruimte hiervoor echter beperkt.

Meer informatie? Zie Tarieven