Wat doen wij?

Juridische dienstverlening, maar dan net even anders. Klein en persoonlijk, scherp en deskundig, duidelijk en zonder poespas. Expertise op het hoogste niveau en direct contact waar en wanneer u dat wilt. Door onze omvang en ontbreken van ondersteunend personeel zijn we ͚mean & lean͛, snel en flexibel. Direct contact met uw adviseur zonder tussenkomst van secretaresses en/of stagiair(e)s. Liever duurzame relaties dan veel zaken/cliënten, zodat we proactief, pragmatisch en to-the-point kunnen adviseren en assisteren.

Falkena Legal is met name gespecialiseerd in corporate, banking & finance en (international) commercial contracts. Onze tarieven liggen ruim beneden het niveau van de grote kantoren waar we vandaan komen, we rekenen geen kantoorkostenopslag en bieden vaste prijsarrangementen. Eventueel zijn wij ook tijdelijk voor projecten in te lenen.

Memo bestuur en besturen

Memo bestuurdersaansprakelijkheid

Netherlands Legal Opinions

Uurtarieven:

dhr. mr B. Falkena – € 295,-

Kwantumkorting op uurtarieven is bespreekbaar.

Arrangementen:

Zorgeloos gebruik maken van onze diensten tegen een vaste prijs, indien gewenst (geheel of gedeeltelijk) bij u op kantoor.

minimaal 25 uur per maand – flatrate € 200,- p/u

minimaal 50 uur per maand – flatrate € 175,- p/u

minimaal 75 uur per maand – flatrate € 150,- p/u

Bij bovengenoemde arrangementen betaalt u maandelijks een vast bedrag voor de minimaal afgenomen uren. Meerwerk wordt in rekening gebracht tegen hetzelfde kortingstarief. Arrangementen gelden voor minimaal 3 maanden met een opzegtermijn van minimaal 1 maand.

Onze facturen zijn simpel, overzichtelijk en begrijpelijk.

Meer informatie? Zie Tarieven