Werkwijze

Wij vinden dat iedereen recht heeft op juridische hulp, ongeacht de grootte van een zaak en het budget. Onze kernactiviteiten liggen op het gebied van Ondernemingsrecht, Banking & Finance, Hotel & Leisure, Arbeidsrecht, (Commerciële) Contracten en Geschillen(beslechting). Maar wij voelen ons niet te groot voor andere zaken, onze deur staat altijd voor u open. Wij doen echter geen Strafrecht, Vreemdelingenrecht en/of Personen- en familierecht. En als wij u zelf niet kunnen helpen, stelt ons uitgebreide netwerk ons in staat u in contact te brengen met de juiste persoon.

U kunt daarvoor een afspraak maken op één van onze kantoren in Amsterdam, op Bonaire of op Curaçao. Of wij maken een afspraak bij u op kantoor als u dat beter uitkomt. Omdat Falkena c.s. begrijpt dat u het al druk genoeg heeft, is het mogelijk om ’s-avonds of in het weekend een afspraak te maken. Komt een afspraak u niet goed uit? Stuur ons dan een e-mail of maak gebruik van onze online dienstverlening. U kunt ons tevens – tegen lokaal tarief – bellen op +31 20 8943152 of via Skype (Skypename: falkenacs). Uiteraard kunt u ons ook via Social Media bereiken: www.facebook.com/Falkenacs en www.[insert LinkedIn Company Page]. Of kom langs op ons spreekuur!

Mocht u gebruik willen maken van onze juridische diensten, dan bespreken we graag met u een prijsmodel en/of tarief waar u zich het prettigst bij voelt. Ons uitgangspunt daarbij is dat het prijsmodel dat wij hanteren is gebaseerd op de toegevoegde waarde die onze dienstverlening voor u heeft. Wij rekenen geen kantoorkosten. Daarmee zijn wij uniek in Caribisch Nederland.

Wij kunnen bijvoorbeeld samenwerken op basis van het traditionele model “uurtje-factuurtje”, maar onze ervaring is dat een alternatief model zoals een abonnement of een vaste prijs veel prettiger werkt en tot meer duidelijkheid en tevredenheid leidt. Ook is het mogelijk om te werken met een waardebepaling voor- of achteraf, of met een percentage. Voor ieder prijsmodel geldt dat we extra kosten, zoals reiskosten en kosten van derden, apart in rekening brengen. Ongeacht het gekozen model geldt in ieder geval dat onze facturen simpel, overzichtelijk en begrijpelijk zijn.